Blog

29.
Feb
2024
Blog
Napapijri sa ponosom predstavlja svoju SS24 kolekciju, inspirisanu jednim od poslednjih netaknutih rajeva na svetu, Velikim medveđim jezerom. Presecajući Arktički krug tačno u sredini Kanadskih Borealnih šuma, njegove bistre vode, oštre planinske ivice i bezkompromisni osećaj slobode pretočeni su u kolekciju koja spaja stil i performanse, outdoor estetiku i održive materijale. SS24 kolekcija posmatra putovanje i istraživanje kao okvir za dinamičan i fleksibilan način života.
09.
Oct
2023
Blog
Napapijri Anorak jakne spajaju udobnost i savremeni dizajn. Skidoo, Rainforest i Northfarer
09.
Oct
2023
Blog
Svi stilovi u Circular bSeriji su 100% reciklirani zahvaljujući svojoj mono-materijalnoj kompoziciji. Punjenje i detalji su napravljeni od Najlona 6, dok je tkanina izrađena od ECONYL® Regenerisanog Najlona, visokoperformansnog najlona 6 dobijenog recikliranjem odbačenih ribarskih mreža i drugog otpada.
09.
Oct
2023
Blog
Smatramo da je održivost nova forma kreativnosti, inspirišuće nove ideje, putevi i inovacije.  Ova dizajnerska filozofija vodi naše napore da do 2030. godine postignemo da 100% materijala potiče iz obnovljivih i odgovornih izvora, bilo da su obnovljivi ili reciklirani, kroz četiri strateška stuba: cirkularnost, trajnost, praćenje porekla i bolji izvori materijala.
09.
Oct
2023
Blog
Nastao 1987. godine podno Mont Blanca, brend Napapijri je od tada cvetao zahvaljujući spoju različitih stilova, prelazeći granice, istražujući nepoznate modne teritorije i spajajući inspiraciju iz prirode i urbane energije kako bi stvorio svoj ikonični stil odeće za spoljne uslove.
20.
Sep
2023
Blog
Napapijri, brend koji je oduvek bio inspirisan hrabrim istraživanjem, nastavlja svoje putovanje u jesen/zimu 2023. godine sa kolekcijom koja odražava njegovu posvećenost Antarktiku. Već dugi niz godina, mapa Antarktika bila je deo grafičkog identiteta Napapijrija, simbolizujući hrabre avanture u neistraženim modnim teritorijama.
04.
Nov
2022
Blog
NAPAPIJRIjevo putovanje u svet saradnje se nastavlja po drugi put sa italijanskim modnim brendom FIORUCCI. Kolaboracija nastala iz sinergije dve ikone italijanskog stila od '90-ih, otvara novu capsule kolekciju i stilsko poglavlje NapapijrixFiorucci kroz kolekciju FW22.
23.
Sep
2022
Blog
NAPAPIJRI FW22 kampanja BE OUT THERE je putovanje do krajnjih granica u onome što nosite. Snimljena u  Beitostølen-u u Norveškoj, kampanja istražuje kontraste u NAPAPIJRIjevom DNK: spajanje funkcije i mode, prirode i grada. Kombinujući virtuelno i stvarno, urbano i prirodno, nasleđe i budućnost, NAPAPIJRI nas poziva da otkrijemo ne samo prirodu već i sebe
18.
Jul
2022
Blog
Letnje temperature ti kucaju na vrata! Ako već nisi, vreme je da se inspirišeš NAPAPIJRI stilovima sezone! I ovog leta odluči se za #musthave urbane kombinacije i uskladi najnovije modne trendove koristeći inspiraciju iz NAPAPIJRI stila. Uz to ostanite verni svom individualnom stilu i nosite ga na svoj način.
12.
Apr
2022
Blog
NAPAPIJRI patike su osnovni stil ulične mode. Ove sezone, ponuda patika je pažljivo odabrana kako bi se obezbedio nenametljiv, ali neosporan i samouveren vintage i trendy stil. 
11.
Apr
2022
Blog
Inspiracija za kolekciju SS22 dolazi direktno iz mesta nastanka NAPAPIJRI brenda, Valle d’Aosta. Njegove boje, priroda i život na otvorenom inspirišu niz NAPAPIJRI odevnih predmeta iz nove SS22 kolekcije koji slave povratak prirodi, slobodu i mobilnost.
08.
Apr
2022
Blog
Budite spremni za sunčane i toplije dane ovog proleća i odlučite se za #musthave i prepoznatljiv stil sezone sa našom prolećnom NAPAPIJRI ponudom
12.
Jan
2022
Blog
Priča o slojevitom oblačenju je nikad aktuelnija:) Zato je sada pravi trenutak da obnoviš svoju garderober novim komadima iz aktuelne zimske  kolekcije! Ako razmišljaš koji je najbolji način da izdominiraš ulicama grada, na skijanju ili dok voziš snowboard, onda si na pravom mestu
24.
Nov
2021
Blog
RAINFOREST jakna je neizostavni deo popularne streetwear i urbanwear mode i još od 1995. godine potvrđuje pozitivan stav brenda prema budućnosti. Vodootporna i otporna na kišu i sneg, lagana je, svestrana i spremna za avanturu.
24.
Nov
2021
Blog
Verujemo da je održivost nova kreativnost, koja inspiriše nastanak novih ideja i inovacija, unapređuje interese korisnika i društva u celini.
24.
Nov
2021
Blog
Da li želiš da se po svom stilu izdvajaš od drugih i da tvoj stil bude jedan od načina da se izraziš? Ne traži dalje. Ovde pronađi inspiraciju. 
29.
Oct
2021
Blog
https://www.napapijri.rs/proizvodi/fw20+fw21/Od moćnih Dolomita do inspirativnog Nepala, NAPAPIJRI FW21 kolekcija slavi lepotu življenja na otvorenom kroz boje, oblike i materijale koji oživljavaju autentičnu vezu brenda sa prirodom.
28.
Apr
2021
Blog
Započnite trendy spring look sa Napapijri patikama modernog i upečatljivog dizajna i budi deo odvažne urbane priče.
28.
Apr
2021
Blog
Jakne su pravi detalj koji čini razliku i priča priču o tebi i tvom stilu
02.
Apr
2021
Blog
Vreme između zime i proleća, koje popularno zovemo prelazno, može biti izazov za naš svakodnevni outfit. Između marta i maja može padati kiša, sneg i/ili susnežica, praćeno iznenadnom pojavom sunca. Kakvo je uopšte vreme u proleće?