NOVA NAPAPIJRI RADNJA U BEOGRADU

U petak 30.10. otvoren je još jedan NAPAPIJRI maloprodajni objekat na novoj shopping destinaciji u Beogradu - GALERIJA BELGRADE u Glavnoj ulici -1. U novoj radnji pored savršenog ugođaja i modernog enterijera sve ljubitelje jedinstvenog šopinga i urbanog odevanja vrhunskog kvaliteta čeka inspirativni modni izbor iz nove NAPAPIJRI kolekcije.

Od 1987. godine, ovaj italijanski brend nas vodi na putovanje kroz kolekcije inspirisane dalekim Severom. NAPAPIJRI kolekcija za jesen/zimu 2020. slavi poreklo brenda povratkom u Arktički krug u Finskoj i prirodu zemlje čija lepota potiče iz međusobne igre kopna i vode, mora i obala, ljudi i prirode, sa raznolikim spektrom stilova objedinjenih jedinstvenom estetikom dobijenom iz inspiracije finskih pejzaža koji oduzimaju dah.

Istražite mušku, žensku i dečiju ponudu iz nove NAPAPIRI kolekcije od sada i u novoj radnji u Galerija Belgrade šoping centru. A čekaju vas i nezaobilazni NAPAPIJRI aksesoari koji dolaze u različitim veličinama, bojama i printovima, kao #musthave detalj svake sezone.

Uz Napapijri budite autentični i jedinstveni. Istražite i široku ponudu našeg online shop-a www.napapijri.rs

Dobrodošli!

 

NAPAPIJRI SHOP GALERIJA BELGRADE 

Vudroa Vilsona 12

Grad: Beograd

+381 11 4537 528

galerijashop@napapijri.rs