NAŠA PRIČA

OD PRIRODE DO GRADA

OD PRIRODE DO GRADA

Nastao 1987. godine podno Mont Blanca, brend Napapijri je od tada cvetao zahvaljujući spoju različitih stilova, prelazeći granice, istražujući nepoznate modne teritorije i spajajući inspiraciju iz prirode i urbane energije kako bi stvorio svoj ikonični stil odeće za spoljne uslove.

 

KREATIVNOST MATERIJALA I URBANI ŠIK

Napapijri je prvobitno bio proizvođač putnih torbi napravljenih od vojnog šatornog platna impregniranog voskom.

Naš prvi proizvod, Bering torba, spojio je stručnost u materijalima i prepoznatljiv brend kod Napapijrija: jarke boje, hrabri logotipi i nepogrešiva norveška zastava koja simbolizuje našu vezu sa istraživanjem polarnih krajeva.

Nakon toga, proširili smo svoj prepoznatljiv pristup odeći za sve vremenske uslove, pretvarajući anorak u poznatu pojavu u urbanoj sredini, najpre sa Skidoo jaknom (1990), a zatim sa Rainforest jaknom (1995).

 

NASTAVLJAMO U ISTOM SMERU

Napapijri se ponosi svojim nasleđem koje leži u samom srcu kreativnih priča koje inspirišu sve sadašnje i buduće korake. Spajajući dizajn, održivost i inovaciju, svaka kolekcija predstavlja putovanje koje ističe ikonične osobine koje oblikuju naš jedinstveni identitet, spajajući inspiraciju iz prirode sa urbanim stilom.