BESPLATNA ISPORUKA NA VAŠOJ ADRESI U ROKU OD 3 do 5 RADNIH DANA

INFINITY

SKIDOO INFINITY

Napapijri ,  zacetnik buducnosti cirkularne mode, predstavlja prvi model jakne koja je 100% reciklazna. INFINITY -  jakna koja se moze dizajnirati i stvarati beskonacno.

Ostavljajuci trag u cirkularnoj inovaciji , Napapijri je savrseno uklopio najnoviju tehnologiju, savremeni dizajn I odrzivost predstavljanjem SKIDOO INFINITY – 100 % reciklazne jakne napravljenje od ECONYL® recikliranog materijala.

Kroz proces razvoja i testiranja koji je trajao 3 godine, nastala je najnovija i najnaprednija verzija ikone brenda Napaijri – SKIDOO jakne prvi put dizajnirane 1987. godine. Vrhunac inovacije je cinjenica da je jakna napravljenja od samo jedne vrste materijala – Najlon 6 je koriscen za punjenje i stepove, dok je tkanina u potpunosti napravljenja od ECONYL® recikliranog najlona , najlonskog vlakna dobijenog od ribarskih mreza.

Koriscenje samo jednog materijala olaksava proces reciklaze, u kome se vlakna recikliraju ne gubeci pri tom ni jednu od svojih prvobitnih karakteristika niti kvalitet, sto znaci da se ECONYL® obnovljeni najlon moze reciklirati iznova i iznova. Napapijri na taj nacin kreira virtuelni krug u kome se INFINITY jakna moze reciklirati i ponovo izumeti beskonacno puno puta.

 

Prva jakna ove vrste, 100 % reciklazna, INFINITY je rezultat intezivnog truda da se putem inovacije promeni nacin na koji moda utice na zivotnu sredinu, koriscenjem reciklaznih materijala i cirkularne obnovljivosti.