DIZAJNIRANJE BUDUĆNOSTI ODRŽIVE MODE

ODRŽIVA MODA

DIZAJNIRANJE BUDUĆNOSTI ODRŽIVE MODE

Smatramo da je održivost nova forma kreativnosti, inspirišuće nove ideje, putevi i inovacije.

Ova dizajnerska filozofija vodi naše napore da do 2030. godine postignemo da 100% materijala potiče iz obnovljivih i odgovornih izvora, bilo da su obnovljivi ili reciklirani, kroz četiri strateška stuba: cirkularnost, trajnost, praćenje porekla i bolji izvori materijala.

 

CIRKULARNOST

Modni svet se suočava sa problemom: otpad. U nastojanju da smanjimo negativni ekološki uticaj, krenuli smo na radikalno putovanje kako bismo preispitali i ponovo osmislili način na koji pravimo odeću.

Vrhunac ovog pristupa je Circular Serija, niz potpuno reciklabilnih stilova, Cradle to Cradle Certified® Gold, "napravljenih da bi se ponovo napravili", koristeći samo jedan materijal kako bi se pojednostavio proces recikliranja.

 

TRAJNOST

Nastojimo da produžimo vek trajanja naših dizajnova koliko je god moguće i smanjimo otpad podstičući sporiji pristup modi.

Naša posvećenost usmerava izbor performansama vođenih, premium materijala kao što je Cordura® kako bismo stvarali izdržljivu odeću i aksesoare.

 

OBNOVLJIVI MATERIJALI

Korišćenje obnovljivih materijala sa manjim ekološkim uticajem je u prvom planu naših održivih napora.

Više od 50% naše kolekcije za jesen/zimu 2023. godine napravljeno je od recikliranih materijala; tačnije, 91% naših jakni, 100% flis odeće i 75% naših torbi potiče iz obnovljivih izvora..