CIRCULAR SERIJA

Jedan materijal, beskrajna obnova

CIRCULAR SERIJA

Jedan materijal, beskrajna obnova

Svi stilovi u Circular bSeriji su 100% reciklirani zahvaljujući svojoj mono-materijalnoj kompoziciji. Punjenje i detalji su napravljeni od Najlona 6, dok je tkanina izrađena od ECONYL® Regenerisanog Najlona, visokoperformansnog najlona 6 dobijenog recikliranjem odbačenih ribarskih mreža i drugog otpada.

Prednosti: Cordura® Tkanina | Reciklirano  Thermo-Fibre™ punjenje bez perja | Bez PFC-a | Otporna na vodu

POGLEDAJTE PONUDU 

CIRCULAR JAKNA

Cirkularna Jakna je prošivena sa jedne strane i ima podesivu kapuljaču. Topla je, otporna na vodu i, pre svega, 100% reciklirana i može se reciklirati.

O CIRCULAR SERIJI

Circular Serija nije samo priča.

To je priča o Napapijrijevom posvećenju oblikovanju budućnosti cirkularne mode putem ponovnog razmatranja životnog ciklusa naše odeće.

Evo kako:

Mono-materijalna kompozicija Circular Serije olakšava proces recikliranja: vlakna se recikliraju bez gubitka svojih originalnih karakteristika ili kvaliteta.

Izgradnjom Circular Serije koristeći ECONYL® regenerisani najlon i Najlon 6, stvorili smo virtuelni krug gde odeća može biti reciklirana i beskrajno ponovno zamisliti.

Zahvaljujući našem programu za online vraćanje, Circular stilovi se mogu vratiti nakon dve godine i reciklirati u nove niti i nove proizvode putem ECONYL® Sistema za Regeneraciju.

CRADLE TO CRADLE CERTIFIED® ZLATNA SERTIFIKACIJA

Circular Serija je dobila prestižnu CRADLE TO CRADLE CERTIFIED® Zlatnu sertifikaciju, najnapredniji standard na svetu za bezbedne, cirkularne i odgovorne materijale i proizvode. Ova sertifikacija postavlja važan presedan jer nijedan prethodni brend nije uspeo da razvije potpuno cirkularni sistem za samo četrnaest meseci i da efikasno uključi, pregleda i inovira sve nivoe tehničkog ciklusa naše Circular Serije.