Napapijri: Spoj Stila i Avanture za Sezonu Jesen/Zima 2023.

Spoj Stila i Avanture

Napapijri, brend koji je oduvek bio inspirisan hrabrim istraživanjem, nastavlja svoje putovanje u jesen/zimu 2023. godine sa kolekcijom koja odražava njegovu posvećenost Antarktiku. Već dugi niz godina, mapa Antarktika bila je deo grafičkog identiteta Napapijrija, simbolizujući hrabre avanture u neistraženim modnim teritorijama.

 

Kolekcija za sezonu jesen/zima ’23 crpi inspiraciju iz čistih linija i oštrih ivica Antarktika kako bi stvorila seriju izvanrednih izgleda koji podižu outdoor modu na viši nivo. Ovaj put, fokus je na “outwear” odeći, a kolekcija donosi nove oblike, boje i materijale.

 

Jedan od ključnih elemenata kolekcije je puna jakna, koja postaje esencijalni zimski izbor. Kroz igru svolumenima, Napapijri revitalizuje svoje ikonične komade, dajući im svežu dimenziju. Takođe, novi oblici se poigravaju oko klasičnih krojeva jakni, donoseći svežinu i originalnost.

 

Sa ovom kolekcijom, Napapijri ne samo da slavi svoje nasleđe i odanost avanturi, već i donosi novu dimenziju stila u svet outdoor mode. Sezona jesen/zima ’23 obećava da će biti jedinstvena i inspirativna, spajajući udobnost, funkcionalnost i eleganciju u jedinstvenu modnu priču.

 

Napravite korak prema hrabrom stilu i istraživanju sa Napapijri kolekcijom za jesen/zimu ’23. Vaša avantura počinje ovde.