NAPAPIJRI x FIORUCCI CAPSULE 2

TRANSFORMACIJA NA OTVORENOM NA PLESNOM PODIJUMU 90-tih

NAPAPIJRIjevo putovanje u svet saradnje se nastavlja po drugi put sa italijanskim modnim brendom FIORUCCI. Kolaboracija nastala iz sinergije dve ikone italijanskog stila od '90-ih, otvara novu capsule kolekciju i stilsko poglavlje NapapijrixFiorucci kroz kolekciju FW22.

Kolekcija pretvara spoljašnjost u plesni podijum za sezonu beskompromisne zabave.

Ujedinjeni svojim bogatim nasleđem i konstantnom željom ka istraživanju – od spoljašnjosti do individualnosti i samoizražavanja – kolekcija spaja kultne stilove NAPAPIJRI brenda sa FIOURUCCI stilom koji odlikuju smele boje.

Inspiracija iza kolekcije je usredsređena na neustrašivog istraživača koji se nalazi usred blistavog kluba. Neon znakovi, metalni detalji, velike značke i nepogrešivi heruvimi: istraživanje postaje glamurozna stvar, igralište gde se susreće odeća i duh koji voli zabavu i ostavlja svetlucavi trag.

Capsule kolekcija sadrži tri različite jakne sa tri različite vibracije: SKIDOO jaknu za žene sa veštačkim krznom koja je izrađena od jake, otporne Cordura® tkanine; uniseks verzija NORTHFAHRER jakne, najnovijeg NAPAPIJRI anorak stila sa sveobuhvatnim disko print vibracijama, i sjajnu pufer jaknu slobodnog kroja.

Kolekcija obuhvata jakne, udobne, šarene i raznovrsne dukseve, majice, modne dodatke i grafike koje slave NAPAPIJRIjev savremeni identitet i FIOURUCCIjevo rodno mesto – Milano.

Kampanja je nastavak vizuelnog putovanja prvog poglavlja. Svetla i nadrealističko okruženje gde je poželjno izgubiti se.

Kolekcija NAPAPIJRI x FIORUCCI je dostupna od 3. novembra na napapijri.rs webshop-u i NAPAPIJRI radnjama u Beogradu.