NAPAPIJRI FW22 - BE OUT THERE

BE OUT THERE

NAPAPIJRI FW22 kampanja BE OUT THERE je putovanje do krajnjih granica u onome što nosite. Snimljena u  Beitostølen-u u Norveškoj, kampanja istražuje kontraste u NAPAPIJRIjevom DNK: spajanje funkcije i mode, prirode i grada. Kombinujući virtuelno i stvarno, urbano i prirodno, nasleđe i budućnost, NAPAPIJRI nas poziva da otkrijemo ne samo prirodu već i sebe.

 

Bilo da se radi o gradu ili u najinspirativnijem zimskom okruženju, kolekcija FW22 donosi ikoničnu estetiku koja uliva život na otvorenom energijom samoizražavanja.

 

SAVREMEN STREETSTYLE STIL

Kolekcija verna našem DNK na otvorenom, reinterpretirana u savremenom uličnom stilu

 

Modeli koji čine kolekciju FW22 inspirisani su bezbrojnim aspektima Norveške, nacije koja je duboko povezana sa suštinom brenda Napapijri i koja je odabrala norvešku zastavu kao simbol svoje ljubavi prema prirodi. Sa nepogrešivim metropolitanskim dizajnom u bojama, oblicima i materijalima, svojim  zabavnim i dinamičnim zimskim stilom, koji se sastoji od preklapanja i kontrasta boja, FW22 kolekcija odražava i prenosi zadovoljstvo boravka na otvorenom sa prijateljima, slaveći prirodu kao savršenu pozornicu za individualno slobodno izražavanje.

 

Duboka veza sa spoljnim svetom, pionirska istorija, tradicija posvećena funkcionalnoj estetici: kolekcija slavi zemlju sa mnogo aspekata koji odražavaju NAPAPIJRIjevu sposobnost da kreira jedinstvenu, originalnu i praktičnu odeću.

 

U susretu mode i performansi, kolekcija se fokusira na izbor materijala, neophodnih za svako iskustvo na otvorenom: od odevnih predmeta iz Circular serije, koji se u potpunosti mogu reciklirati i napravljeni su od ECONYL® regenerisanog najlona, do legendarne Skidoo jakne od recikliranog CORDURA® materijala, i održive NATIVA® vune, linija obnavlja svoju posvećenost održivosti i podiže je na kreativno putovanje u univerzum outwear odeće.

 

NAŠE IKONE

 

Nikad stalne i u konstantnoj evoluciji, naše ikone odražavaju našu prirodu i slave anorak kao vrhunski stil NAPAPIJRI outwear ponude. Pored ostale ponude, i ove sezone fokus je na RAINFOREST jakni koju prati mnogima omiljen NORTHFAHRER model.

 

Prva i najpoznatija NAPAPIJRI jakna, RAINFOREST, i ove godine nas oduševljava print i klasik verzijama kroz apsolutnu dominaciju detalja i jedinstvenog printa.⁣ Udobnost, svestranost i savremenost nastavljaju da prate stil najomiljenije NAPAPIJRI jakne, koja je u potpunosti bez krzna i perja, zahvaljujući Thermo-Fibre™ punjenju, inovativnoj tehnologiji koja reguliše toplotu i u potpunosti menja punjenje perjem. Ista udobnost, ista toplina, isti nepogrešivi duh otkrića, nepogrešivo spaja modu i funkcionalnost. Simbol pozitivnog duha i konstantne potrage za udobnošću, savršena zaštita od kiše i vetra, ⁣sa i bez džepova, u klasik ili print varijanti.

 

NORTFAHRER, dizajniran za istraživače koji traže nove horizonte, od ultralaganog CORDURA® materijala, odaje počast našoj najikoničnijoj silueti, anoraku, ističući njenu prefinjenjenu i urbanu privlačnost. NORTHFARER jakna govori o autentičnoj povezanosti brenda sa prirodom, istraživanjem i njegovom energičnom, pionirskom duhu dok se istovremeno uklapa i u najurbanije okruženje.

 

Iskaži svoj stil kroz različite i inspirativne, moderne i bezvremenske NAPAPIJRI komade i aksesoare! Uz NAPAPIJRI ponudu iz nove kolekcije pokaži svoju autentičnost i kombinuj outfite u kojima ćeš se osećati urbano i moderno.