NAPAPIJRI SS22 KOLEKCIJA - IZABERI SVOJE PUTOVANJE

IZABERI SVOJE PUTOVANJE

 

Inspiracija za kolekciju SS22 dolazi direktno iz mesta nastanka NAPAPIJRI brenda, Valle d’Aosta. Njegove boje, priroda i život na otvorenom inspirišu niz NAPAPIJRI odevnih predmeta iz nove SS22 kolekcije koji slave povratak prirodi, slobodu i mobilnost.

 

NAPAPIJRI - posvećenost održivoj modi, dizajnu i inovacijama

 

Kolekciju odlikuje dinamičan dizajn, vrhunske, održive tkanine i inovativne završne obrade. Od 100% reciklažnog materijala, C2C Gold Certified® Cirkularne serije do odeće od Supima® pamuka, nova NAPAPIJRI kolekcija nastavlja da podržava posvećenost brenda održivoj modi i ističe je kroz dizajn i inovacije.

 

Ključna reč za celu kolekciju je performans: od gradskog života do planinske avanture, SS22 kolekcija donosi životnu udobnost i nosivost, sa paletom boja inspirisanih prirodom, od tamnozelene do ružičaste i zimski sive.

 

NAPAPIJRI kolekcija ujedinjuje upotrebnu, praktičnu i aktivnu odeću kroz materijale i detalje: svestrane, lagane jakne i klasične prsluke od Cordura® pamuka, dukseve i majice od 100% Supima® pamuka. Sa moderno uklopljenim detaljima ova urbana kolekcija razmatra mnoge mogućnosti prirode kao mesta avanture i otkrića, a energetski duh je kanalisan i u majicama i duksericama sa motivima i printovima inspirisanim i klabing kulturom ‘90-tih.

 

NORTHFAHRER - evolucija kultnog NAPAPIJRI Anorak stila

 

SS22 kolekcija donosi nesvakidašnju inovaciju - NORTHFAHRER, najnoviju interpretaciju anoraka u ikoničnoj NAPAPIJRI estetici. NORTHFARER, elegantna urbana jakna podiže naš stil na viši nivo. Napravljena je od vrhunskog, ekstra laganog Cordura® materijala za svestrane performanse, vodootporna je, otporna na vetar i ne sadrži PFC. Inspirisana NAPAPIJRI korenima, NORTHFARER jakna u svom modnom izražaju nosi obrise Mont Blanc-a i govori o autentičnoj povezanosti brenda sa prirodom, istraživanjem i njegovom energičnom, pionirskom duhu dok se istovremeno uklapa i u najurbanije okruženje.

 

Ne zaboravljamo ni najpoznatiju NAPAPIJRI RAINFOREST jaknu koja nas i ove sezone oduševljava svojim print i klasik verzijama kroz apsolutnu dominaciju detalja i jedinstvenog printa.⁣

 

Bez obzira kako putovanje svakog pojedinca izgleda, NAPAPIJRI SS22 kolekcija je tu da svaki trenutak učini nezaboravnim.