NAPAPIJRI x Spring/Summer 22

ODABERI TOP NAPAPIJRI KOMADE

Budite spremni za sunčane i toplije dane ovog proleća i odlučite se za #musthave i prepoznatljiv stil sezone sa našom prolećnom NAPAPIJRI ponudom. Ako želiš da svakog dana izgledaš #onpoint i imaš taj #ootd look uskladi najnovije urbane trendove koristeći inspiraciju iz NAPAPIJRI stila. Uz to ostanite verni svom individualnom stilu i nosite ga na svoj način.

 

Naše košulje od 100% pamuka savršene su za toplije vreme, uz moderne prsluke, polo majice, majice, bermude, tanke džempere, helanke, trendy dukseve, prolećne i bomber jakne, kratke i duge donje delove

 

Nova NAPAPIJRI kolekcija biće deo vašeg garderobera ovog proleća i oduševiće istinske ljubitelje brenda, beskompromisnog stila i urbanog pravca. NAPAPIJRI komadi su oličenje praktičnih i funkcionalnih elemenata sa pogledom na dizajn i inovacije.

 

Podignite estetiku istraživanja na viši nivo i pogledajte koji su to favoriti za predstojeću prolećnu sezonu. Otkrijte naše najnovije i omiljene kombinacije i budite spremni za toplije dane ovog proleća.