ZIMSKI BEST OF

ODABERI TOP NAPAPIJRI KOMADE

Priča o slojevitom oblačenju je nikad aktuelnija:) Zato je sada pravi trenutak da obnoviš svoju garderober novim komadima iz aktuelne zimske  kolekcije! Ako razmišljaš koji je najbolji način da izdominiraš ulicama grada, na skijanju ili dok voziš snowboard, onda si na pravom mestu! 

 

Otkrij top 5  trendova koji će dovesti tvoj zimski  look do savršenstva.

 

NAPAPIJRI Jakne

Ako već niste pronašli savršenu jaknu koja će vas  grejati u ovim hladnim zimskim danima, inspirišite se trendy i udobnim NAPAPIJRI jaknama.  Elegantne i tople, bez perja, NAPAPIJRI jakne kombinuju dizajn, održivost i inovaciju, dok stilovi i boje odgovaraju karakteru svakog modnog pravca. Čekirajte našu ponudu, odluka neće biti laka:)

 

NAPAPIJRI Džemperi

Savršeno mekani i topli NAPAPIJRI džemperi u nizu zimskih stilova inspirisaće te ako tražiš ležernu i urbanu modnu kombinaciju. Pogledaj našu ponudu i pronađi najbolji način da daš unikatni pečat svom urbanom stilu!

 

NAPAPIJRI Duksevi

Trendi boje, unikatni stil, nesvakidašnji elementi i avanturistički duh - sve što opisuje NAPAPIJRI duks. Zavladaj urbanim stilom uz udobne i tople statement NAPAPIJRI dukseve koje lako možeš da ukombinuješ sa jednostavnijim outfitom. Da li ste spremni da pomerite granice svojim stilom? 

 

NAPAPIJRI Donji delovi

Opustite se nakon dugog dana uz NAPAPIJRI udobne trenerke. Super meke na dodir zahvaljujući pamučnom sastavu dok manji detalji čine ove trenerke jedinstvenim: podesivi struk, više džepova i štampana Napapijri grafika. Dodaj ih na tvoju šoping listu! 

 

RAINFOREST

Nije mu potrebno posebno predstavljanje, obzirom da je najpoznatija jakna koja se navlači preko glave. Dizajnirana za dinamičan stil života, predstavlja savršenu zaštitu od kiše i vetra. Pored kenguarskog džepa na prednjem delu, dva džepa sa strane sa zip kopčanjem i podesivom kapuljačom, RAINFOREST je tvoj udoban i svestran zimski saveznik i pravi predstavnik modernog outwear stila. Napravljena je od vodootpornog materijala sa potpuno zaštićenim štepovima. Statement komad za sve tvoje zimske avanture!