SERIJA 20-22 °

Novi stil udobnosti

 

Da li želiš da se po svom stilu izdvajaš od drugih i da tvoj stil bude jedan od načina da se izraziš? Ne traži dalje. Ovde pronađi inspiraciju.

 

20-22°C kolekcija je inspirisana posebno dizajniranim jaknama koje nose istraživači Arktičkog polarnog kruga. Svaka jakna je definisana tehničkim detaljima i elementima, napravljenim tako da se lako prilagode temperaturnim promenama. ⁣20-22°C ukazuje na idealnu temperaturu na kojoj je ljudskom telu generalno najudobnije. Zato smo odlučili da našu najinovativniju ponudu zimskih parki i jakni nazovemo serijom 20-22°. Radi se o parkama visokih performansi koje su napravljene od visokokvalitetnih, delimično recikliranih, vodootpornih materijala, u potpunosti bez krzna i perja.

 

Kombinovali smo dizajn, održivost i inovaciju da bismo kreirali izbor jakni definisanih čistim, elegantnim linijama, superiornom termoregulacijom i održivošću zahvaljujući našoj Thermo-Fiber™ izolaciji bez perja.

 

Šta je termoregulacija?

 

Termoregulacija je sposobnost odeće da ponudi isti nivo udobnosti na različitim temperaturama. Sve jakne iz serije 20-22° su dizajnirane da se lako prilagode promenama temperature od unutrašnjeg do spoljašnjeg okruženja. Ovo je moguće zahvaljujući Thermo-Fiber™, inovativnoj izolaciji.

RANKINE: svakodnevni must have

Fleksibilnost se ne zaustavlja na termoregulaciji: asortiman RANKINE: jakni je savršen za svaki dan. Parke klasičnih linija lako se prilagođavaju temperaturama kao i svakodnevnim stilovima: od posla do zabave, ili avanture, dizajnirane su da se prilagode svakoj vašoj stilskoj varijanti.

 

FAHRENHEIT: stil na vrhuncu

 

Čiste linije, elegantni krojevi i prepoznatljiva sklonost lepom dizajnu: FAHRENHEIT jakne podižu termoregulaciju do jedinstvene stilske estetike koja govori o zimskoj modi kao trenutku autentičnog samoizražavanja.

 

Ovu premium ponudu jakni, u muškoj i ženskoj varijanti, možete pronaći u prodajnim objektima ili naručiti online.