RAINFOREST JAKNA

Naša ikona, naša priroda

RAINFOREST jakna je neizostavni deo popularne streetwear i urbanwear mode i još od 1995. godine potvrđuje pozitivan stav brenda prema budućnosti. Vodootporna i otporna na kišu i sneg, lagana je, svestrana i spremna za avanturu.

 

Od nepogrešivog anorak kroja do još prepoznatljivijeg kenguarskog džepa, iz sezone u sezonu RAINFOREST jakna spaja modu i funkciju sa svojim jedinstvenim opuštenim stilom. Pa ipak, kao prava ikona, nastavlja se razvijati kako bi prigrlila duh vremena.

 

Sa svakom sezonom, RAINFOREST se vraća u nizu posebnih izdanja i u potpunosti podržava posvećenost brenda autentičnom dizajnu, održivošću i inovacijama.

 

Ove sezone stigao je i novi RAINFOREST MERCURY, najnoviji dodatak našoj seriji 20 - 22°C. Hladni tonovi leda i smeli, moćni oblici stena spajaju se u dizajnu Rainforest Mercury jakne. Kroz ovu inovaciju primetno je transformisanje oblika ikone kroz dizajn, održivost i inovacije. Svesno kreirana, udobnog dizajna, otporna je na kišu i vetar.

 

RAINFOREST je udoban, savremen i svestran zimski saveznik, bez krzna i perja, zahvaljujući Thermo-Fibre™ punjenju, inovativnoj tehnologiji koja reguliše toplotu i u potpunosti menja punjenje perjem. Slavi anorak kao vrhunski stil NAPAPIJRI outwear ponude.

 

Pored premium izrade od 100% recikliranog poliestera, udobnost je primarna, što potvrđuju kod Pocket varijante i dva bočna džepa za dodatni prostor i slobodu kretanja.

 

RAINFOREST se odlično uklapa uz odevne komade i kombinacije različitih stilova neprestano razvijajući NAPAPIJRI dizajnerski pravac kroz asortiman boja, dizajna i karakteristika. Pravac koji podjednako odgovara svima koji neguju urban stil, ali i avanturistima.

 

Sa RAINFOREST priroda je naše igralište gde svakodnevno pronalazimo inspiraciju i stvaramo autentične veze.

 

Koju varijantu RAINFOREST jakne ove sezone vi birate - basic ili print?