NAPAPIJRI FW21 - Povratak brenda originalnom nasleđu

NAPAPIJRI FW21

Od moćnih Dolomita do inspirativnog Nepala, NAPAPIJRI FW21 kolekcija slavi lepotu življenja na otvorenom kroz boje, oblike i materijale koji oživljavaju autentičnu vezu brenda sa prirodom. Od 100% reciklažne, C2C Gold Certified® serije, najnaprednijeg svetskog standarda za bezbedne, cirkularne i odgovorne materijale i proizvode, do ponude koja u svom sastavu sadrži vunu sa certifikatom NATIVA®, FW21 kolekcija spaja urbanu estetiku, inovacije, funkcionalnost i udobnost podržavajući posvećenost brenda održivoj modi. 

NAPAPIJRI stil – bezvremenski, autentičan i jedinstven

Čisti, jasni oblici i svetlost planina određuju karakter, dizajn, materijale i boje nove kolekcije. Paleta boja slavi prirodu i moćne nijanse nepalskog pejzaža kroz ponudu artikala u svetlo zelenoj boji, boji pustinjskog peska, narandžastoj i curry žutoj u kombinaciji sa svetlo ružičastim, crvenim i plavim tonovima.

Kolekcija odiše urbanim stilom sa upečatljivim dezenima i autentičnim printom, dok komadi iz nove kolekcije vrlo lako postaju nezaobilazni jesenji i zimski trend! Sledeći principe održive mode i u skladu sa filozofijom brenda izaberi budućnost, i ove sezone fokus je na jedinstvenom i modernom dizajnu široke ponude majica, dukseva, jakni, donjih delova, modnih aksesoara...gde posebno mesto zauzima RAINFOREST jakna. 

NAPAPIJRI jakne i prsluci

Veliki fokus i ove kolekcije i jedan od najvažnijih osvrta na ponovno otkrivanje iskonske estetike brenda. Dizajnirane da bude tople i prijatne, savršen su izbor ako su ti potrebne jakne koju odlikuje visoka funkcionalnost, a koje ti istovremeno pružaju potpuni komfor tokom hladnih dana.⁣ Najpoznatija među njima je RAINFOREST jakna, a NAPAPIJRI nas je još jednom oduševio print i klasik verzijama omiljene Rainforest jakne kroz apsolutnu dominaciju detalja i jedinstvenog printa. 

NAPAPIJRI duksevi i majice

Apsolutna dominacija stila uz NAPAPIJRI dukseve i majice modernog dizajna. Idealan su izbor ukoliko želiš da svojim stilom ispratiš urbani streetwear look, ali i ukoliko ti je važna vrhunska udobnost prilikom celodnevnog nošenja. Inspirisani prirodnom estetikom planinskog pejzaža i njegovim uticajem na NAPAPIJRI dizajnerski pravac savršeno se slažu sa otprilike svakom smart casual ili ležernom odećom i sigurno će postati sastavni deo svakog ležernog stila.⁣

NAPAPIJRI patike

Definitivno možemo reći da su patike postale statement modni detalj svake sezone i većina nas ih ne izostavlja iz svojih kolekcija. NAPAPIJRI patike vrlo lako mogu da isprate svaki tvoj stilski zahtev. Ako su deo vaše jesenje kombinacije praktične i trendi NAPAPIJRI patike sa prepoznatljivim NAPAPIJRI printom koji privlači pažnju nećete ostati neprimećeni!

NAPAPIJRI aksesoari

Nezaobilazni NAPAPIJRI aksesoari iz nove kolekcije koji dolaze u različitim veličinama, bojama i printovima, kao #musthave detalj svake sezone.⁣ Iskaži svoj stil kroz moderne i bezvremenske NAPAPIJRI komade i aksesoare različitih inspirativnih boja i prepoznatljivog dizajna.

Uz NAPAPIJRI ponudu iz nove kolekcije budi ikona stila i kombinuj autfite u kojima ćeš se osećati urbano i moderno. 

Modele iz nove NAPAPIJRI kolekcije možeš pronaći u Napapijri šopovima u Beogradu u TC Rajićeva, TC Galerija Beograd i TC Delta City i Novom Sadu u TC Promenada ili naručiti online.