WISHLIST: TOP 5 jakni koje ćeš nositi ovog proleća

Jakne su pravi detalj koji čini razliku i priča priču o tebi i tvom stilu. Neizostavni su deo svakodnevnih kombinacija, a često ostavljaju i glavni utisak. Slažeš se? Kupovina odeće između sezona može biti izazov, posebno u proleće kada pitanje dana postaje - šta obući? Dobra vest je da se jakne koje kupiš u proleće mogu nositi i u svežijim letnjim večerima.

Izdvojili smo za vas top 5 Napapijri modela jakni koje će uvek biti u trendu i sa kojima jednostavno nema greške!

#TOP1 CIRCULAR jakna za nju i za njega

Definitivno jakna koja će vas stilski voditi kroz svaku sezonu. Reciklirana, potpuno certificirana cirkularna jaknu koja prati najnaprednije svetske standarde za siguran i odgovoran kvalitet.⁣ ⁣Odlično se uklapa u sve kombinacije i predstavlja pravo osveženje u prolećnim outfitima. Sjajan izbor kada želiš da bez mnogo truda postigneš taj urban look. Circular jakna je ove sezone sigurno zvezda u usponu! ⁣

#TOP2 ACALMAR jakna za nju i njega

Klasičnog kroja, sa zip zakopčavanjem, ACALMAR je lagani prolećni puffer koji ćeš rado nositi uz ležerne ili urbane odevne kombinacije i dobro se uklapa uz dnevnu ili večernju varijantu. Odaberi boju koju najviše voliš i kreiraj urbani stajling po poslednjim modnim trendovima. 

#TOP3  RAINFOREST šuškavac

RAINFOREST je jednostavno postao fashion statement. Kada nosiš RAINFOREST šalješ poruku originalnog i urbanog stila. Odaberi i ovog proleća boju ili print RAINFOREST šuškavca koja će jasno poručiti koji je tvoj stil ove sezone. 

#TOP4 SHELTER jakna za nju i njega

Jednostavnog kroja, savršena za prelazni period, lagana, moderna i trendi, jakna koja će te stilski voditi kroz svaku sezonu. Upotpuni tvoju odevnu kombinaciju savršenim modelom koji ističe tvoj jedinstveni stil. Outfitu dodaj logo torbicu, ranac ili trendi NAPAPIJRI patike i upusti se u igru stilizovanja za proleće koje je već tu!

#TOP5 ALILO GREEN BOMBER JAKNA

Apsolutni must have svake sezone je bomber jakna.  Ove sezone ALILO bomber jakna je fashion upgrade brenda za sezonu SS21. Jakna koja daje pečat svakom stilu, idealna i lagana provesti ćete te kroz sva godišnja doba sa stilom. Svom ležernom outfitu pruži moderno osveženje sa NAPAPIJRI ALILO bomber jaknom koja će upotpuniti bilo koji izgled.