SS21 EASE Kolekcija

Potpuno prirodni luksuz od SUPIMA® pamuka

 SS21 EASE kolekcija od premium SUPIMA® pamuka i ove sezone akcenat stavlja na vrhunsku udobnost ostajući verna svom dizajnerskom pravcu. Predstavljena je nizom stilova modernog dizajna koji razvijaju priču kroz detalje i oblike: majice, duksevi sa i bez kapuljače, pantalone i trenerke sa termo-štampanim etiketama i moderno krojenim džepovima. EASE kolekcija je čistog kroja, savremenog oblika i može da se uklopi u svaku modnu kombinaciju. Savršena fuzija funkcionalnosti i dizajna.

Koliko znaš o Supima® pamuku?

Supima® pamuk je posebna vrhunska vrsta pamuka, mekši je i jači od prosečnog pamuka i dolazi iz ograničenog broja farmi na jugozapadu Sjedinjenih Država koje proaktivno nastoje da smanje svoj uticaj na životnu sredinu. Ovaj pamuk se odupire kidanju i skupljanju, pomažući odevnim predmetima da zadrže oblik i duži životni vek, dok gusta vlakna osiguravaju da boje traju duže.

Zbog toga se u našoj EASE ženskoj i muškoj kolekciji dukserica i majica od Supima premium pamuka osećate tako dobro: čisti krojevi i elegantni detalji spojili su vrhunski kvalitet i ugodan osećaj. Savršeni komadi urbanog dizajna iz EASE kolekcije mogu da se kombinuju sa bilo kojom vrstom odeće, bezvremenski su must-have, zato ne čudi što je EASE svake sezone jedna od najprimećenijih NAPAPIJRI kolekcija.

Budite samouvereni u onome što nosite.

Otkrijte EASE Napapijri kolekciju u online shopu ili NAPAPIJRI prodajnim objektima.