Proleće uz trendi NAPAPIJRI komade!

Bezvremensko i moderno.

Vreme između zime i proleća, koje popularno zovemo prelazno, može biti izazov za naš svakodnevni outfit. Između marta i maja može padati kiša, sneg i/ili susnežica, praćeno iznenadnom pojavom sunca. Kakvo je uopšte vreme u proleće?

Verujemo da smo svi spremni da zakoračimo u vesele boje, kratke rukave i manje slojevitu odeću. Ali bez obzira na godišnje doba, funkcionalan, udoban i moderan streetstyle stil nikada ne gubi svoj uticaj, posebno ako je sa potpisom NAPAPIJRI!

Streetwear ponuda i ove sezone je jednostavno #musthave, a najupečatljiviji komadi svakog trendseterskog street style stila se mogu naći u NAPAPIJRI ponudi dukseva, prsluka, vetrovki, nezaobilaznih Rainforesta, trendi džempera, donjih delova

Istančan izbor vrhunske odeće za slobodno vreme i smart casual varijantu i ove sezone uspeva preći granicu između bezvremenskog i modernog. Uz izbor klasičnih komada urbanog dizajna, u NAPAPIJRI SS21 kolekciji pažnju nam privlače i modeli koji se zbog načina proizvodnje i kasnije upotrebe nikako ne mogu nazvati standardnim, a svaki tvoj outfit učiniće jedinstvenim. U pitanju su 100% reciklažne CIRCULAR jakne, nosioci C2C Gold sertifikata dok 87% SS21 Napapijri kolekcije sadrži pamuk iz organskog uzgoja i 54% recikliranih sirovina. Sve ovo potvrđuje pravac i filozofiju brenda - Choose Future / Izaberi budućnost.

Izaberite svoj musthave komad iz naše široke NAPAPIJRI ponude i ispratite talas pravog urbanog stila! Ne zaboravi i NAPAPIJRI patike ili aksesoare, ključne elemente svakog streetwear look-a.

Delimo sa tobom nekoliko izbora koje možeš naći u našoj ponudi da stilski ispratiš ovo prelazno vreme.

NAPAPIJRI Jakne

Odgovarajuća jakna je jedno od najboljih prelaznih rešenja! Zašto to ne bi bio lagani Rainforest Summer ili Acalmar - savršen prolećni pufer koji uz laganu podlogu daje odgovarajuću toplinu za nepredvidivo vreme. Istraži ponudu muških, ženskih i dečijih jakni iz proleće/leto NAPAPIJRI kolekcije.  

NAPAPIJRI Duksevi

Danas je teško zamisliti bilo koju odevnu kombinaciju bez duksa, koji je zbog svoje svestranosti i udobnosti postao globalni fenomen! Nema puno odeće koja se uklapa u svaku streetwear, sportsku ili smart casual priču. I ove sezone definitivno duks. Istraži ponudu muških, ženskih i dečijih dukseva iz proleće/leto NAPAPIJRI kolekcije.

NAPAPIJRI Prsluci

Sa praktičnošću koja prednjači u kolekciji SS21 Napapijri muški i ženski prsluci sa svojom svestranošću i sigurnim džepovima sa rajsferšlusom koji drže sve na mestu se uklapaju u svaki look. Istraži ponudu  muških i ženskih prsluka iz proleće/leto NAPAPIJRI kolekcije.

NAPAPIJRI Patike

Definitivno glavni deo većine outfita tokom cele godine. Za sve prilike, za sve odevne stilske varijante,  za svaku kombinaciju. Izaberi par patika koji tvom stilu najviše odgovara. Istraži ponudu.

NAPAPIJRI džermperi

Jednostavni i lagani. Izrađeni od 100% organski uzgojenog pamuka, savršeno se slažu sa otprilike svakom smart casual ili ležernom odećom. Dostupni u više boja sa prepoznatljivim NAPAPIJRI potpisom. Istraži ponudu džempera iz proleće/leto NAPAPIJRI kolekcije.