SS21 CIRCULAR Kolekcija

Play Your Part

100% RECIKLAŽNA 
100% C2C SERTIFIKOVANA™
100% CIRKULARNA SERIJA

NAPAPIJRI nam svake sezone kroz svoju ponudu šalje novu, važnu, poruku. Ove sezone poruka SS21 kolekcije je upućena kroz seriju CIRCULAR jakni koje se 100% mogu reciklirati zahvaljujući svom mono-materijalnom sastavu. Tkanina je izrađena od regenerisanog najlona ECONIL®, najlonskog prediva visokih performansi, recikliranog iz odbačenih ribarskih mreža i drugih otpadnih materijala. Naša kolekcija sportskih jakni koje se mogu potpuno reciklirati dobila je prestižni Cradle to Cradle Gold sertifikat, najsavremeniji svetski standard za bezbedne, kružne i odgovorne materijale i proizvode.

U ponudi je cirkularna Rainforest serija jakni za nju i za njega i lagana i svestrana serija vetrovki/šuškavca sa potpunim patent zatvaračem za poboljšanu nosivost.

O Cradle to Cradle Sertifikaciji™ 

Cradle to cradle je održiva poslovna strategija gde je cilj zatvaranje procesa - cirkularna ekonomija. Cilj ovog procesa je smanjenje i/ili potpuno uklanjanje otpada. Da bi dobili C2C sertifikat, proizvodi se procenjuju na osnovu ekoloških i socijalnih performansi kroz pet kritičnih kategorija održivosti: upotreba zdravih materijala, ponovno korišćenje, upotreba energije iz obnovljivih izvora, ušteda vode i socijalne kriterijume. 

Sa izvanrednim rezultatima koji menjaju igru ne samo za nas, već i za modnu industriju u celini ovo sertifikovanje predstavlja važan presedan jer nijedan prethodni brend nije uspeo da razvije potpuno cirkularni/kružni sistem za samo četrnaest meseci i efektivno uključi, preispita i inovira sve nivoe svog tehničkog ciklusa.

Na ovaj način želimo da odigramo svoju ulogu i ovako biramo budućnost. 

CIRCULAR jakne modernog dizajna možeš kombinovati uz…..pa jednostavno sve!  Istraži CIRCULAR kolekciju jakni sa upečatljivim bojama i potpisom brenda koji će poslati jasnu poruku o tvom autentičnom stilu. Minimalistički izgled ove sezone sastoji se od pastelnih boja i jednobojnih paleta, ističući lakoću i jednostavnost nošenja prepoznatljivog NAPAPIJRI stila. 

Želiš videti više? Napapijri CIRCULAR kolekciju možete pronaći u našem u online shopu ili NAPAPIJRI  prodajnim objektima.