RAINFOREST SUMMER

Jedna ikona, više lica

Neustrašiv, avanturistički i moderan - samo su neki od opisa koji i ove sezone najbolje mogu stati uz RAINFOREST šuškavac. Nepogrešiv anorak kroj, još prepoznatljiviji kenguarski džep. Iz sezone u sezonu, RAINFOREST šuškavac spaja modu i funkciju sa svojim jedinstvenim opuštenim stilom. Pa ipak, poput prave ikone, RAINFOREST se iznova menja prihvatajući duh vremena odlično se uklapajući uz odevne komade i kombinacije različitih stilova. 

Kako? Neprestano razvijajući NAPAPIJRI pravac kroz asortiman boja, dizajna i karakteristika: od kenguarskog džepa do materijala koji se mogu reciklirati, podjednako odgovara svima koji neguju urbani stil, ali i avanturistima.

RAINFOREST je jednostavno postao fashion statement. Kada nosiš RAINFOREST šalješ poruku originalnog i urbanog stila. Odaberi i ovog proleća boju ili print RAINFOREST koja će jasno poručiti koji je tvoj stil ove sezone. Outfitu dodaj logo torbicu, ranac ili trendi NAPAPIJRI patike.  Inspiriši se NAPAPIJRI ponudom i upusti se u igru stilizovanja za proleće koje je već tu!

Pogledaj RAINFOREST SUMMER mušku, žensku i dečiju kolekciju u našem u online shopu ili NAPAPIJRI  prodajnim objektima.