ZE-KNIT KOLEKCIJA - POGLED U BUDUĆNOST

ZE-KNIT KOLEKCIJA

Zašto je ZE-KNIT kolekcija tako posebna? Najbolji opis bi bio - zato što je okrenuta ka budućnosti. Ova kolekcija je vrhunska inovacija brenda NAPAPIJRI. U pitanju je digitalno tkana odeća kreirana od jedne jedine niti koja u potpunosti oslikava slogan brenda - Keep Choosing Future. Postupak digitalnog tkanja predstavlja revoluciju u načinu na koji se izrađuju odevni predmeti omogućavajući postavljanje određenih funkcionalnosti tamo gde su telu najpotrebnije. Ze-Knit kolekcija, dizajnirana za fleksibilnost, udobnost i stil, namenjena je urbanom i savremenom načinu života. Bazirana je na ergonomičnom dizajnu koji se fokusira na slobodu pokreta kako bi vam pružio veći komfor i funkcionalnost istovremeno podržavajući aktivan način života.

Pored toga, sam postupak digitalnog tkanja smanjuje potrošnju korišćenog materijala, vode kao i hemijskih supstanci u procesu bojenja do 30%, što značajno smanjuje zagađenje životne sredine.

Jednostavno je. Ako biraš ZE-KNIT biraš budućnost. Ze-Knit mušku i žensku kolekciju možeš pronaći u NAPAPIJRI prodajnim objektima i u online shop-u .