BESPLATNA ISPORUKA NA VAŠOJ ADRESI U ROKU OD 3 do 5 RADNIH DANA

NAPAPIJRI CELSIUS PARKA 20-22 °

Udobnost ima novi izgled

Hej! Da li voliš promene ili stilske inovacije, posebno one koje nose i važnu poruku, dobru za tebe? Ili jednostavno želiš da se po svom stilu izdvajaš od drugih i da tvoj stil bude jedan od načina da se izraziš? Ne traži dalje. Ovde pronađi inspiraciju.

 

NAPAPIJRI nam svake sezone kroz svoju ponudu šalje novu, važnu, poruku. A poruka nove sezone je Preduzmimo akciju za bolje sutra i pozitivnu, bolju budućnost svih nas. Keep Choosing Future.

 

Ova poruka je i deo nove NAPAPIJRI premium serije jakni i parki 20-22° https://www.napapijri.rs/proizvodi?search=celsius sa kojom želimo da te upoznamo. Kod kolekcije 20-22° inovacija susreće sofisticiranost. Tri reči je najbolje opisuju: Funkcionalna, Inovativna, Svestrana. Ove jakne i parke imaju priču na koju ne možemo da ostanemo ravnodušni. Zašto da ne budeš deo iste?

 

PITAŠ SE ZAŠTO '20 -22°'?

 

20-22°C ukazuje na idealnu temperaturu koja je najugodnija ljudskom telu. Zbog toga smo odlučili da svoj najinovativniji asortiman zimskih parki i jakni nazovemo serijom 20-22°. Kolekcija je inspirisana posebno dizajniranim jaknama koje nose istraživači Arktičkog polarnog kruga. Svaka jakna je definisana tehničkim detaljima i elementima, napravljenim tako da se lako prilagode temperaturnim promenama. To su parke visokih performansi koje su napravljene od visokokvalitetnih, delimično recikliranih, vodootpornih materijala, u potpunosti bez krzna i perja, zahvaljujući Thermo-Fibre™ punjenju, inovativnoj tehnologiji koja reguliše toplotu i u potpunosti menja punjenje perjem.

 

CELSIUS https://www.napapijri.rs/proizvodi?search=celsius je najsvestranija parka iz naše serije 20-22 °.  Sa vrhunskom termoregulacijom, reflektujućim detaljima i odvojivim donjim delom, istovremeno je praktična i prilagodljiva bez obzira na godišnje doba. Dizajnirana tako da se svakodnevno transformiše u novu jaknu. Minimalistička, sa jasno definisanim osnovnim linijama uklapa se uz svaki stil, a opet vam daje šansu da budete drugačiji.

 

Odvojivi donji deo CELSIUS parke dozvoljava ti da se igraš sa svojim stilom.

 

Budite deo NAPAPIJRI autentičnosti i odvažni sa svojim modnim kombinacijama. Koliko ste spremni da ispratite ovu priču?

 

Premium ponudu u ograničenim količinama NAPAPIJIRI CELSIUS parki, u muškoj i ženskoj ponudi, možete pronaći u prodajnim objektima https://www.napapijri.rs/radnje ili naručiti online. https://www.napapijri.rs/proizvodi?search=celsius

string(0) ""
string(0) ""