BESPLATNA ISPORUKA NA VAŠOJ ADRESI U ROKU OD 3 do 5 RADNIH DANA

Dobrodošli u Ze-knit, budućnost Napapirija

Ze-knit kolekcija brenda “ Napapijri “ predstavlja vrhunsku inovaciju digitalno tkane odeće namenjenje urbanom životu. Savremena odeća u kojoj možete da idete na posao, vežbate ili idete na večeru u restoran  bazirana je na ergonomičnom dizajnu koji se fokusira na slobodu pokreta  kako bi vam pružio veći komfor i funkcionalnost. Krojevi visokih performansi zajedno sa modernom tehnologijom podržavaju aktivan stil života. Zahvaljući proizvodnji putem digitalnog tkanja , sličnoj 3-D štampi ,mapirane su zone tela kojima je potreban dodatni komfor i utkane u savremeni dizajn.

Funkcionalnosti –  nekim  delovima tela je potrebno više toplote nego drugim pa tako debljina korisćene vunene niti varira i strateški je postavljena tamo gde vam je najviše potrebna; niti su specijalno presvučene i utkane u proizvod kako bi vam pružile maksimalnu zaštitu od vode; gornji sloj koji  “diše” neutrališe mirise i obezbeđuje optimalnu regulaciju vlage i komfor.

Svaki komad je digitalno tkan od jedne jedine niti  pri čemu  se smanjuje potrošnja korišćenog materijala vode kao i hemijskih supstanci u procesu bojenja do 30%, što značajno smanjuje zagađenje životne sredine.

 

Pogledajte modele Ze-knit kolekcije.